Personal training

Personal training of sport coaching.

Als je graag persoonlijk en intensief begeleidt wilt worden.

Deze begeleiding vindt in principe plaats binnen in de praktijk maar zou ook best elders (buiten) kunnen plaatsvinden. Denk hierbij aan hardlopen, parcours lopen, etc.

Deze training is voor iedereen die een bepaald doel voor ogen heeft. Dit kan divers zijn bijvoorbeeld: gewicht verliezen, meer bewegen, trainen voor een evenement. Maar ook terug komen op het oude sport niveau na een blessure is personal training met fysiotherapie. Ik ben 6 jaar lang de fysiotherapeut geweest van het Zweedse nationale hockey team. In die hoedanigheid heb ik veel als personal trainer gewerkt.

Er wordt samen een uitgangspositie bepaald en we bespreken en bepalen samen de weg naar het uiteindelijke doel. Iedereen heeft daarbij zijn eigen intrinsieke motivatie en unieke eigenschappen. Die combinatie zorgt ervoor dat de informatie die je hier leest nooit helemaal perfect op je van toepassing is. Aangezien personal training maatwerk is kan je het beste contact met mij opnemen als je interesse hebt. Een eerste oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

DIABETES TYPE 2,

Voor mensen met type 2 diabetes heeft het aanpassen van lifestyle grote positieve effecten.

Eén van de belangrijke aspecten is daarbij beweging. Prefya heeft veel ervaring  met het  begeleiden van mensen  met  type 2 diabetes waarbij het doel is om zelfstandig  letterlijk meer in beweging te komen. Prefya ondersteunt en helpt daarbij. Neem contact op als u vragen  hebt.

 

Zie de contact pagina voor de gegevens.   contact